Benvinguts a la plana Web de la Titulació de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona

Els estudis de Grau en Matemàtiques, adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), s'implantaren a la UAB el curs 2008-09. Els objectius formatius incideixen en una sòlida formació científica en el camp de les matemàtiques, amb especial atenció als aspectes interdisciplinaris i a les aplicacions de les matemàtiques a diferents àmbits científics, tecnològics o socials, a través de la diversificació de l'oferta optativa dels estudis. L'EEES és el marc que afavoreix la mobilitat i cooperació més estreta entre els països europeus.

La coordinació de Matemàtiques de la Facultat de Ciències és la responsable d’organitzar els ensenyaments corresponents a la titulació de Matemàtiques i de coordinar i supervisar les activitats docents en l’àmbit d’aquesta titulació.

 
NOTICIAS

Encuentro-Conferencia con la Doctora Daniela Egas (EPFL).
El Lunes 15 de Octubre de 2018 a las 12h00 la Doctora Daniela Egas impartió una conferencia a nuestros alumnos de grado titulada La topología encuentra la neurociencia. Encontrarán las diapositivas de la charla en este enlace.

Resumen: Daré una breve introducción al concepto de homología y números de betti. Utilizaré estas construcciones para describir la homología persistente y como esta sirve de herramienta para el análisis topológico de datos. Si el tiempo permite mencionaré brevemente ciertas aplicaciones interesantes en diferentes campos. Parte de esta charla es complementaria a la serie de charlas de aplicaciones de la topología a la neurosciencia en el VII Encuentro de jóvenes topólog@s.

Lección inaugural de los Grado de Estadística Aplicada, de Matemáticas y de MAtemática Computacional y Analítica de Datos y del Master de Modelización para la Ciencia y la Ingeniería.

El Miércoles 17 de Octubre de 2018 a las 12h00 la Profesora Rosario Delagado impartió nuestra Lección Inagural, titulada "De catàstrofes, malalties i delictes: predicció del risc amb les matemàtiques". Podrań encontrar el vídeo de la lección en este enlace.

COORDINACIÓ

Coordinador:
Dr. Wolfgang Pitsch
Coordinador adjunt:
Dr. Joaquim Martin

gmatarrobamat.uab.cat

 

 

 

 

© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats