Benvinguts a la plana Web de la Titulació de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona

Els estudis de Grau en Matemàtiques, adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), s'implantaren a la UAB el curs 2008-09. Els objectius formatius incideixen en una sòlida formació científica en el camp de les matemàtiques, amb especial atenció als aspectes interdisciplinaris i a les aplicacions de les matemàtiques a diferents àmbits científics, tecnològics o socials, a través de la diversificació de l'oferta optativa dels estudis. L'EEES és el marc que afavoreix la mobilitat i cooperació més estreta entre els països europeus.

La coordinació de Matemàtiques de la Facultat de Ciències és la responsable d’organitzar els ensenyaments corresponents a la titulació de Matemàtiques i de coordinar i supervisar les activitats docents en l’àmbit d’aquesta titulació.

 
NOTÍCIES

Encuentro-Conferencia con el Profesor Josep Pla i Carrera.
El miércoles 18 de Abril de 2018 a las 12h00 el Profesor Emérito Josep Pla i Carrera hará una presentación de su libro "Història de la matemàtica. Primera part. Egipte i Mesopotàmia" y nos hablará un poco de la rica historia de las matemáticas.

Encuentro "Perspectivas Laborales"

El próximo miércoles 14 de Marzo 2018 de 12h00 a 14h00 la coordinación del Grado de Matemáticas organiza un encuentro "Perspectivas Laborales". Participarán en el encuentro 3 ex-alumnos de matemáticas que actualmente trabajan en el mundo de la empresa así como la fundadora de la empresa Gauss & Newmann. Será la ocasión de descubrir la gran variedad de oportunidades laborales que abre el grado de matemáticas fuera del mundo académico. Esta actividad va especialmente dirigida a los alumnos de los 2 últimos años del grado.

Premi Emmy Noether:
Benvolguts alumnes del Grau de Matemàtiques, El proper dijous 15 de març de 2018 a les 17.30 hores la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) farà l'acte de lliurament del premi Emmy Noether 2018, al millor Treball de Fi de Grau de Matemàtiques (TFG) a les tres univeristats catalanes que tenen el grau de Matemàtiques (UB, UAB i UPC). Aquest any el guanyador del premi és en Jaume de Dios amb al treball "Oscillatory integrals and the Kakeya Conjecture" presentat a la Universitat Autònoma de Barcelona. Així mateix s'ha concedit una menció al treball "Lefschetz properties in algebra and geometry" d'en Martí Salat per un treball presentat a la Universitat de Barcelona. Podeu veure tota la informació en aquest enllaç.

L'acte inclou una taula rodona, especialment oberta a la vostra participació, sobre les sortides professionals del grau. Us aninem a venir i participar.

L'acte tindrà lloc a l'Institut d'Estudis Catalans (seu de la SCM), al carrer del Carme 42 de Barcelona. Al final de l'acte farem un petit refrigeri.

Xavier Jarque President de la Societat Catalana de Matemàtiques

Estades Internes al Departament
El Departament de Matemàtiques fa una crida per acollir estudiants, amb interés en aprofundir en aspectes i temàtiques avançades de Matemàtiques i, si escau, oferir una visió de la recerca que es porta a terme en els nostres grups. En aquest context, el Departament acollirà, en períodes flexibles durant el curs acadèmic (de Setembre a Juliol), estudiants interessats/des a portar a terme una estada relacionada amb els temes que desenvolupen els nostres grups de recerca (vegeu http://www.uab.cat/web/recerca-1194422462297.html).
No hi ha finançament associat a aquesta crida. D'acord amb les seves possibilitats, el Departament oferirà un espai, i en tot cas facilitats per portar a terme l'estada.
Un cop finalitzada, l'estudiant rebrà un certificat d'assistència amb aprofitament, en cas d'haver-la completat amb èxit.
Les persones interessades han d'haver cursat i superat, com a mínim, el primer semestre de tercer curs d'un grau en matemàtiques, estadística, o física. Qui hi estigui interessat ha d'enviar un correu a l'adreça interns@mat.uab.cat, especificant "Estada Interna al Departament" a l'assumpte. També cal incloure la documentació següent:
Curriculum Vitae
Expedient Acadèmic
Període d'estada preferent
Carta de motivació
Àrea/Grup d'interès
Carta de referència d'un tutor acadèmic

COORDINACIÓ

Coordinador:
Dr. Wolfgang Pitsch
Coordinador adjunt:
Dr. Joaquim Martin

gmatarrobamat.uab.cat

 

 

 

 

© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats