Benvinguts a la plana Web de la Titulació de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona


NOTÍCIES:

Optatives: Els alumnes que cursareu quart (cinquè en el cas de doble titulació) en el curs 2012-2013 heu rebut en el vostre correu institucional l'enllaç a una enquesta on podeu manifestar les vostres preferències. podeu participar-hi fins el dia 17 de juny.

Treballs de Fi de Grau, curs 2011-12: La setmana del 2 de juliol es presentaran els TFG de la present convocatòria. Podeu trobar l'horari aquí.
Treballs de Fi de Grau, curs 2012-13: S'ha publicat la llista de propostes de TFG. Podeu trobar-la aquí. Actualitzada el 8 de juny de 2012.


Els estudis de Grau en Matemàtiques, adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), s'implantaren a la UAB des del curs 2008-09. Els objectius formatius incideixen en una sòlida formació científica en el camp de les matemàtiques, amb especial atenció als aspectes interdisciplinaris i a les aplicacions de les matemàtiques a diferents àmbits científics, tecnològics o socials, a través de la diversificació de l'oferta optativa dels estudis. L'EEES és el marc que afavoreix la mobilitat i cooperació més estreta entre els països europeus. 

La Universitat Autònoma de Barcelona ha estat una de les primeres en adaptar el estudis de matemàtiques a l'Espai Europeu d'Educació Superior. 

La coordinació de Matemàtiques de la Facultat de Ciències és la responsable d’organitzar els ensenyaments corresponents a la titulació de Matemàtiques i de coordinar i supervisar les activitats docents en l’àmbit d’aquesta titulació.

Coordinació:
  • Coordinador de la titulació: Dr. Josep M. Mondelo
  • Coordinador adjunt: Dr. Joaquim Roé

gmat@mat.uab.cat