Qui som?

MCS (Mathematical Consulting Service) és el Servei de Consultoria Matemàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona. És l’instrument a través del qual la UAB posa a disposició d’empreses, indústries i laboratoris la tecnologia matemàtica més avançada.

La nostra missió

La missió del MCS és contribuir a augmentar la competitivitat de les empreses, a través de la millora de llurs productes i processos de producció.

La innovació constant és necessària per mantenir i millorar la competitivitat d’una empresa. La innovació és la posada en pràctica d’idees convertibles en valor, siguin noves o l’adaptació intel.ligent d’idees existents.

LEARN MORE

Què fem

Analitzem qüestions relacionades amb l’optimització del procés productiu, el disseny de materials i productes, la predicció en situacions d’incertesa, etc, susceptibles de ser tractades amb eines matemàtiques i computacionals. Tot el procés de consulta i elaboració del projecte de treball és completament gratuït i sense compromís.
A MCS també estem interessats a contactar amb empreses de consultoria i tecnològiques per constituir partnerships en projectes d’interès comú, així com la col·laboració amb grups de recerca universitaris.

LEARN MORE

En vols saber més? Contacta amb nosaltres

Contacte