Institucions col·laboradores

Les institucions col·laboradores que donen suport a les pràctiques proporcionen el component necessari per a l’aprenentatge pràctic. D’aquesta manera, establim una línia directa de col·laboració entre el món acadèmic i professional, que ens permet desenvolupar i ensenyar les tècniques més recents en la valoració de derivats financers, les estratègies de cobertura i l’avaluació i el control de riscos.
 
Les institucions que participen al Màster de Matemàtiques en Finances tenen una molt bona opinió de les competències adquirides al final del curs.
 
Aquests són alguns exemples:

Crèdit Andorrà

“La nostra percepció és que aquest màster afegeix un valor singular i específic que cobreix, amb rigor i professionalitat, un espai sense atenció fins ara. Aquest màster ha aconseguit desenvolupar el vincle entre els mons acadèmic i bancari amb una idoneïtat particular, generant una rendibilitat per tot amb un particular interès de futur. 

Banc Sabadell
 
“Destaquem principalment la formació i el coneixement quantitatiu dels mercats que ja tenen dels cursos de màster. Des de la nostra àrea, lligats a l’anàlisi dels mercats financers, s’avalua l’agilitat que han demostrat els estudiants per desenvolupar tasques i la voluntat de fer front als reptes associats amb aspectes quantitatius. ”                                                                                                                                          
 
Caixa d’Enginyers
 
“El Màster en Matemàtiques per als Instruments Finances ens ofereix una formació de gran valor, donant resposta a una necessitat de perfils professionals en àrees com la gestió de riscos financers, la gestió de carteres, la gestió de fons i la valoració d’inversions en productes financers.”

 
CaixaBank i VidaCaixa
 
“Els estudiants de màster han estat i esperem que puguin continuar sent un dels principals elements dels nostres equips especialitzats en tasques com a valoració d’instruments financers, quantificació, seguiment i gestió de riscos. Experiència combinada en l’àrea financera i rigor matemàtic, grans habilitats analítiques i una forta motivació, fan que siguin molt valuosos en aquest àmbit, molt dinàmics i exigents, sent una aposta segura per a l’entitat”.                                                                                                                            
 
AXA 
 
Les institucions financeres necessiten cada cop més perfils quantitatius per adaptar-se a les noves regulacions i a un mercat ambiental ràpidament canviant i exigent. El MMIF és un programa adaptat a aquestes necessitats i creiem que les pràctiques són un element clau per donar una visió general de la indústria als estudiants.”                                                                                                                
 
Everis
 
“Els estudiants del MMIF col·laboren amb els nostres mercats de capital de pràctiques anuals. Normalment tenen una gran quantitat de coneixements i tenen bones habilitats analítiques”.

                                                          

 
Catalana Occident
 
“Estem molt satisfets amb el nivell dels estudiants que provenen del màster, la nostra empresa sempre aposta per aquests estudiants per la seva trajectòria quantitativa”.                                                         
 
AIS – Aplicacions d’Intel·ligència Artificial, SA
 
“Estem molt satisfets amb els resultats. Els estudiants han demostrat que tenen coneixements extensos i sòlids,  que s’ajusten perfectament al nostre camp de treball”.