Seminar (Operator Algebras)

Joan Bosa (Universitat Autònoma de Barcelona) delivered the talk:

Villadsen Algebras: Projections and Vector Bundles

Abstract:

Les àlgebres de Villadsen són un tipus de C*-àlgebres que van ser utilitzades per trobar contraexemples a la conjectura de Classificació d’Elliott. Per provar que la conjectura fallava van utilitzar que l’ordre de les projeccions sobre espais topologics s’associa a l’ordre entre els vector bundles d’aquests. Així, en les àlgebres de Villadsen s’utilitza fortament la teoria de vector bundles per tal de construir l’exemple dessitjat. En aquesta xerrada explicarem una mica la història de la classificació de C*-àlgebres, i donarem algunes pinzellades sobre com utilitzar la teoria de vector bundles i les classes de Chern al món de les C*-àlgebres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.